23 черти на стилните и успешни жени. Ти такава ли си?

Стилът идва в много и различни форми, като всяка от тях зависи от жената. Най-често обаче стилът е отражение на самата нея – от усещанието ѝ за увереност, без да се натрапва като безочие, често включва доброта, както и определено чувство за стил като той може да бъде съвсем различен от общоприетия.
Дамата показва самоуважение, класа, признателност и етикет. Тя не позволява настроението ѝ да повлияе на нейните нрави. Да бъдеш елегантна дама не означава, че трябва да бъдеш снобист или да се забиеш, но че трябва да имаш достойнство, внимание и умереност в ежедневните си действия.

момичета

Ето 23-те характеристики на елегантна дама:

1.Стилната и елегантна дама не обижда други жени.
Една елегантна жена не прави обиди на други дами. Тя пренебрегва жените, които са злобни към нея, и живее живота си по собствени правила и условия.

 1. Елегантната и стилна жена се въздържа от използването на вулгарен език. Тя разбира, че езикът, който използва, е отражение на нейната същност.
 2. Тя се облича с вкус.
  Има се предвид не скъпи и луксозни дрехи, а такива, които са достойни, подходящи и комбинирани с вкус.
 3. Стилната жена е начетена и интелигентна.
 4. Стилната и елегантна жена се обажда в интервала от 9:00 сутринта най-късно до 9 вечерта.
 5. Една елегантна дама не се представя само с „здравей“, а също така добавя: „За мен е удоволствие да се запознаем“. Една елегантна дама говори с увереност и достатъчно ясно, за да я разберат другите. Избягвайте да казвате „здрасти“, или „аха“, защото това ще ви накара да изглеждате неженствени.
 6. Тя цени времето на хората и не закъснява.
 7. Тя казва “Не, благодаря” или “Да, моля”, тя не отговаря с “да, да, не, или тц”.
 8. Тя само дава само искрени комплименти. Несигурността е по-лесна за четене, отколкото предполагаме.
 9. Една елегантна дама предлага своята помощ и е внимателна към хората около нея.
 10. Когато получи покана, тя незабавно приема или отказва, не може да си позволи да не отговори нищо. Когато получи помощ или гостоприемство от някого, тя изпраща благодарствена бележка, за да покаже благодарността си.
 11. Всеки път, когато отива на гости, не е с празни ръце. Тя носи малък подарък за домакини.
 12. Една елегантна дама държи на думата си. Тя има уважавана репутация, основана на последователността на думите и делата си. Спазва обещанията и задълженията си. Тя е известна сред приятелите и семейството си като човек, който е надежден. И отговорен.
 13. Тя не му се обажда. Една елегантна дама знае своята стойност и знае, че заслужава да бъде преследвана от мъжа. Ако почувствате нужда да започнете контакт първи, трябва да знаете, че не се занимавате с джентълмен и трябва да го оставите.
 14. Класната жена не е дребнава. Не ревнува мъжа си от жената, с която разговаря. Тя не се дразни от малчугана на съседа, защото е по-добър от децата ѝ.

Ето още няколко интересни неща:

15. Една елегантна жена знае, че се състезава само със себе си.

16. Те са изпълнени с достойнство. О, разбира се, те се разстройват и ядосват, всички го правят. Но елегантните хора, които познавам, остават спокойни, когато го правят. Те решават проблеми, а не се ядосват на хората.

17. Една елегантна жена е жена по същество. Тя е талантлива във всички области и вдъхновява други жени.

18. Да бъдеш дама и да се държиш като такава не означава, че си благородник или сноб. Винаги бъдете благодарни за дадени действия или щедрост.

19. Една елегантна жена разбира, че външният вид може да излъже, купуването на скъпи дрехи не компенсира класа. Но нейните мисли и сърце я разграничават от повечето хора.

20. Класна жена активно слуша и участва в разговори.

21. Класната дама търси истината и не вярва на всичко, което чува. Тя защитава истината, дори когато не е популярна. Тя има силно чувство за правилно и грешно и е защитник на слабите и онеправданите.

22. Тя се държи почтително и уважително към по-възрастните. Когато се обръща към един човек, когото не познава, винаги използва официални обръщения.

23. Тя говори истината, има си собствена вяра, която я крепи в моменти на трудност и я дарява със светлина в мрачните дни.

Искам само да спомена, че не се опитвам да ви кажа какви би трябвало да бъдете, просто споделям мислите си и искам жените да знаят, че няма нищо лошо в това да си елегантна и въздържана.

Моята представа за стил е да уважаваш себе си.

Не се страхувам да се застъпвам за това, в което вярвам и да бъда себе си без значение дали хората го харесват, или не. Пожелавам на всички дами да вярват в себе си и да не отстъпват от това, което смятат за правилно.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.