3 ефектни плажни комбинации – вижте ги

Чудите се какво да облечете за плажа? Смятате, че банският ви не отива на хавлията или шапката?

Ние от Градски дами ще ви предложим 3 чудесни комбинации, които са изключително стилни и подходящи за плажа.  Вижте ги.

Плажни комбинации

Както всички знаем, райето винаги е на мода. Изберете бански на ивици, които ще издължи фигурата ви. В комбинация с приятна чанта за плажа в морски мотиви, сива шапка с козирка и слънчеви очила „Рей Бан“, вие ще сте зашеметяващи.

Плажни комбинацииЧудесен бански на бели и червени квадратчета със симпатични панделки отстрани стил ретро. Сламената шапка ще ви предпази от силното слънце, а затворените чехли гарантират, че пръстите ви няма да изгорят, ако сте пропуснали да ги намажете със слънцезащитен крем. Не забравяйте за очилата, без тях почивката не е истинска.

предложения за плажа
Третото ни предложения включва дълга риза от лека материя, с която може да се разхождате по плажа. Черният бански винаги е на мода, а сандалите са просто неустойми. С това облекло ще можете да идете до плажа, както и да се разхождате по брега, събирайки миди, да се излежавате на някои шезлонг, или пък да пийвате нещо разхладително на някой бар по плажа. 

Надяваме се да сме ви вдъхновили с нашите ефектни плажни комбинации за модни експерименти. 

Плажни комбинации

Тези комбинации са идеални и за градски условия. Защо не ги изпробвате на басейна или по време на барбекю край реката? Ефектът ще бъде същият. Наслаждавайте се на лятото и експериментирайте с тоалетите. Всичко е позволено, стига да ни стои добре и да ни доставя приятни емоции.

Не забравяйте и книгата към плажните ви принадлежности. Най-идеалното време за четене на книга е лятото – спокойствие, плаж, море, вълни. Сянката на чадъра предразполага към едно такова усамотение. Възползвайте се от него. Сега ви се е паднало.marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.