Отивам на театър, за да опозная себе си!

Театърът (от гръцки θέατρον) означава „място за зрелища“. Неслучайно именно в театъра се случват чудесата. Едно представление, макар играно 1000 пъти, всеки път е различно – и за публиката, и за играещите. И в това е магията на изкуството. Да, защото театърът е изкуство в най-висш смисъл.

Отиваме на театър, за да познаем себе си. Да открием онази дремеща частица божествено, която все потискаме в делничната сивота на бита. Докато сме там, за няколко часа можем да бъдем всеки: от пирати, принцове, просяци, колебаещи се, търсещи, влюбени и какво ли не. Можем да сме всичко и всеки. И не е нужно кой знае какво, трябва просто вяра, че можем!Всеки път, когато отида на театър, си давам сметка, че това, което се случва на сцената, е различно за всеки един участник. Защо? Защото всеки съпреживява различни неща от случките. И това е уникалното на този вид изкуство. Няма паузи, няма гаранция, че може да се „изиграе“ или „заснеме“ наново. Няма замаскирване, ако токът спре, или някой падне от сцената. А ако си забрави репликите… Именно затова театърът е магия. Чудо! Чиста доза адреналин. Можем да направиш всичко, да бъдеш всичко и да покажеш всичко. Стига да го искаш от сърце.За „Островът на съкровищата“

Може би сте чували за популярния роман на Р.Л.Стивънсън за пирати и разбойници в търсене на съкровища. Не, не е само за деца. А за всеки, дръзнал да се потопи в бурни води, да преживее безброй приключения, притаил дъх на кораба, където …. „15 души в ковчега на мъртвеца, йо-хо-хо, и бутилка ром!“.

пиратски кораб

Забавна, интересна, нестандартна и красива откъм актьорска игра, избор на текст, сценична адаптация постановка. Нямаше нищо излишно, нищо, което да натежи. Изцяло пренесени на тайнствения остров, всички ние в публиката, успяхме да вкусим всеки един миг от приключението в търсене на златото.

Интересни сцени, прекрасна музика, танци, ефекти, забележителна актьорска игра, много драматизъм и забавни сцени – ако искате да преживеете всичко това, да отплаваме заедно с пиратския кораб!

Потопете се в магията на театъра като изгледате следващото представление на „Островът на съкровищата“ в театър „Азарян“. За резервация на билети, информация за представлението, актьорски състав и всичко останало, прочетете тук.

Театърът е всичко онова, което се случва с нас, докато гледаме! Доставете радост на душата и отделете време, в което ще се почувствате истински жив, част от истории, които могат да се преживеят само там, в залата!

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *