Как звездите са украсили своите домове за празниците?

Нека надникнем в домовете на холивудски звезди и известни личности, за да видим как са украсили коледните дръвчета. Вдъхновение дебне отвсякъде.

12 от най-известните звезди ни показват как са украсили дома си

Това, което е най-хубавото на елхичките е, че няма две с две еднакви. Всеки човек избира как да украси своето коледно дърво и в това се крие част от чара на празника.

За наше щастие, някои от любимите ни звезди ни поканиха в дома си, за да споделят с нас частица от коледния дух. Нека видим как са украсили своите елхички и какво представлява дома им.

Джоана Гейнс

Звездата, позната на всички от работата си като тв реставратор, не ни изненадва с огромната елха в своя дом. А дали всички тези опаковани пакети са пълни с изненади за близките на звездата? Скоро очакваме още новини от нея в Инстаграм.

коледните дървета на звездите
снимка: http://www.housebeautiful.com/

Бритни Спиърс

Още щом приключи Деня на благодарността, г-жа Спиърс направи всичко възможно, за да се сбодие със своето гигантско дърво. Прекрасно е, а изкуственият сняг в основата на елхата изглежда като истински. Поздравления за иновацията, Бритни. Може да видите видеото тук.Дрю Баримор

дрю баримор звезда коледа
снимка: http://www.housebeautiful.com/

Това, което научихме от дървото на Дрю Баримор, е че то е доста вкусно, съдейки по множеството захарни пръчици, окачени по него. Браво, впечатлени сме. И може да наминем да си хапнем малко.

Семейство Обама

коледна елха на семейство Обама
снимка: http://www.housebeautiful.com/

Когато знаеш, че ще бъдеш в светлината на прожекторите, няма как да не се постараеш при украсата на коледното дръвче. Семейство Обама са се справили чудесно – дръвчето им има огромен чар.

Гери Халиуел

Бившата певица от „Spice girls“  Гери Халиуел е разположила коледното си дръвче в трапезарията близо до големия прозорец. От снимката се вижда, че светлините на дървото огряват масата като същинска сцена. Браво, Гери. Знаеш как да запалиш сцената.

звезди коледна украса
снимка: http://www.housebeautiful.com/

 

Наоми Уотс

Актрисата Наоми Уотс се е постарала доста със светлините на своето дръвче. И какво друго да очакваме освен перфектно украсена елха, както красива англичанка.

звезди коледни дръвчета
снимка: http://www.housebeautiful.com/

 

Джонатан Скот

коледно настроение звезди
снимка: http://www.housebeautiful.com/

Ето и един представител на мъжете, които се е постарал и е украсил елха. Красива е, но защо ли е толкова високо? Сигурно заради домашния му любимец.

Марго Роби

Австралийската актриса Марго Роби доказва, че това, че си холивудска звезда, не означава, че трябва да се фукаш. Нейното коледно дръвче е украсено скромно и симпатично. Браво – има красота и в скромността.

звезди и коледна украса
снимкa: http://www.housebeautiful.com/

Рейчъл Рей

Пред елхата на Рейчъл ни посреща нейният пазач – кучето ѝ, което гордо охранява красиво декорираната елха.

Вижте снимката тук.

Ариел Уинтър

Кой каза, че младите актриси не могат сами да украсят коледното дърво от горе до долу? Чудесна работа, Ариел. Много красива елха. Дано събере доста подаръци.

ариел уинтър коледа
снимка: http://www.housebeautiful.com/

Ел Кинг

Каква милка снимка на Кинг и нейното семейство. Кучето и е късметлия, макар че гледа доста изплашено. Сигурно е заради всичките тези декорации по елхата.

звездите и коледната украса
снимка: http://www.housebeautiful.com/

Ванеса Хъджинс

Чудесна декорация на дома. Чувстваме се като в приказка от Дикенс. Определено Коледата тук ще е вълшебна.

ванеса хъджинс коледно двърче

Превод от housebeautiful.com

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.