Типове мъже, от които трябва да се пазим

От кои типове мъже трябва да се пазим?

Жените, понякога имаме склонността да избираме неподходящи мъже, с които да споделим ежедневието си.

Защо го правим? Понякога е без да осъзнаваме, друг път е поради интерес. Едно е сигурно – тези типове мъже са токсични за жените и трябва да стоим настрана от тях, защото нищо хубаво няма да излезе от взаимоотношенията ни. Вижте кои са те.

Самодоволен

С този тип мъж срещите са забавни и интересни, но не за дълго. Причината е, че е твърде самовлюбен, за да ви оцени и да се опита да съгради една успешна връзка с вас. Не се подлъгвайте, не ви трябва този човек. По-добре го отминете и продължете напред. Както са казали старите хора – по-добре сама, отколкото зле придружена.
Несигурен

Несигурният тип мъж се познава по това, че изпитва страх да се отвори, да бъде искрен с вас. Винаги живее в лъже, защото не знае, че преди да открие половинката си, трябва да е наясно със себе си, да се преоткрие като личност. Не си губете времето и с този тип мъж. Не се нуждаете от несигурни хора, които само да ви объркват и травматизират излишно.

типове мъже, които да не срешаме

Егоцентрикът

Този тип мъж винаги ще поставя себе си пред вас. Винаги той ще е по-важен, неговото време, неговата работа. А в една връзка важни са компромисите, защото хората са едно цяло. Избират да бъдат в отношения, именно за да преодолеят егото си и да станат по-добри хора. Така че и този тип мъж отпада от списъка.

Ще трябва да извървим дълъг път до Принца на бял кон или само до коня му.

Флиртаджията

Този тип мъж винаги е готов на флирт с всичко, което мърда. Много лесно ще ви захвърли заради „поредната фуста“. Каквото и да ви говори, както и да ви омайва – отървете се от него. Не си струва. Така или иначе ще ви захвърли след като открие следващата.

типове мъже с които да не  излизаме

Винаги „на сметка“

Златотърсачът е все по-модерна фигура сред мъжкото съсловие. Не се занимавайте с такива, защото те са сред вас само и само за да получат изгода от ситуацията. С такъв мъж няма да сте щастливи. Той може да е много себичен и неприятен, ако не получи това, което иска. Така че – далеч.

Мързеливият

Мъж, който не работи, не учи, а прекарва времето си в това да се самозалъгва, че още не му е дошло времето за работа, по цял ден играе компютърни игри или спи – категорично не е за вас. Той е мързеливецът. С такъв човек не искате да сте във връзка. Той ще ви използва не само като източник на доход, но и като отдушник за своите емоционални несгоди, оправдавайки се, че не може да си намери работата, за която мечтае. В крайна сметка, всеки от нас е тръгнал отнякъде и това е истински важното – да си упорит и да отстояваш себе си. Именно това е гаранцията за успех. Не се срещайте с този човек. Той само ще ви навреди.

типове мъже с които да не излизаме никога

И като съвет към вас – не гледайте към миналото. С други думи, затворената страница нека си остане такава. Не се връщайте към минали връзки от отчаяние или самота. Това обикновено не води до нищо добро. Щом сте се разделили, значи така е трябвало. Гледайте само напред – там някъде ви чака вашият човек.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.