Мода: Какво ще носим през ноември?

Задават се студените месеци – как да бъдем стилни дори когато идват минусови температури?

Хладното време за пореден път ни хвана неподготвени. Какво да облечем през ноември? Каква ще е модата? Като всяка година – колкото може повече дрехи, за да можем да ги сваляме, ако ни стане твърде топло.

снимка: Pinterest.com
снимка: Pinterest.com
снимка: Pinterest.com

Кои са онези неща, без които не можем през ноември?

Плътен двоен шал

Задължително се запасете с такъв. Ветровете не са никак приятни особено рано сутрин или  късно вечер. Изберете стилен вълнен шал, който да подхожда на палтото и чантата ви.

мода ноември шал
снимкa: Pinterest.com

Дълга вълнена жилетка

Вълнената жилетка придава небрежен вид, но в същото време е свеж начин да организираме гардероба си рано сутрин. Плътните жилетки с дължина под кръста са много удобни за всякакви поводи. Колкото по-свободно ви стои, толкова повече ще си я харесвате. Съчетайте с клин или прилепнали дънки тип цигара, или панталон в черно.

дълга вълнена жилетка
снимка: Pinterest.com

Пуловер тип туника

Дойде време и на любимите меки пуловери, с които можем да ходим навсякъде в комбинация с удобен клин или дънки и дълги ботуши до коляното.

пуловер
снимка: Pinterest.com

Ботуши до коляното или така наречените чизми

Всяка дама им скрити в своя гардероб чифт чизми, които обожава да носи с къса пола, рокля, туника или нещо друго. Сега е моментът да ги извадите на бял свят и да ги комбинирате с нещо приятно и удобно. Ботушите до коляното са идеални за сухо време, а и придават една прекрасна мекота и дължина на краката.

чизми
снимка: Pinterest.com

Любимото палто до коляното с връзки в кръста

Ноември е идеален за палто. С негова помощ ще придадете на фигурата си прекрасни очертания, а същевременно ще ви е топло. Стилно е да се носи палто с дълги ботуши и панталон тип клин.

Палто
снимка: Pinterest.com

Любимата чанта – в тон с обувките

Дамската чанта един от най-любимите ни и толкова необходими аксесоари този сезон идва в голям размер и в пастелни тонове – кафяво, бежово, сивкаво, златисто. Не забравяйте за нея – тя е най-добрият ни приятел в студените зимни месеци, защото именно в нея крием своите съкровища – чифт ръкавици, шапка и други.

чантата мода
снимка: Pinterest.com

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.