11.22.63 или можем ли да променим миналото?

11.22.63 – история за преплитането на минало и настояще

Можем ли да влияем на миналото? Каква е човешката роля в глобалния замисъл и можем ли да променим своята съдба? Отговорите на тези въпроси се поставят в 11.22.63.

11.22.63 е нов сериал по едноименния роман на Стивън Кинг. Историята ни запознава с героя Джейк Епинг (в главната роля Джеймс Франко), който е призван да промени миналото като спре убийството на американския президент Кенеди.

сериалът 11.2..63

Какво е 11.22.63?

Това е датата, на която е застрелян президентът Кенеди. Историята съдържа множество теории, свързани с убийството. Много книги са писани за него. Каква обаче е истината? Стивън Кинг ни изненадва със своята интерпретация на едно от най-обсъжданите убийства в световен план.

Сюжет на 11.22.63

Джейк Андерсън е разведен учител по литература в Мейн. Животът му е скучен и изпълнен с несгоди. Един ден той разбира тайна, която ще промени света. Негов приятел го посвещава в идеята за пътуване в миналото.

Джейк се връща назад във времето в Далас, Тексас чрез портал, наречен „Заешката дупка“ в закусвалнята на негов приятел. Годината е 1961 и той трябва да остане известно време там, проучвайки кой е убиецът на Кенеди. Целта му е да спаси Кенеди, да промени историята и целия световен модел. Но дали това изобщо може да се случи? Каква е цената, която ще плати Джейк? Можем ли да променяме миналото без последици?

11.22.63 сайди и джейк

Всичко това и още – в новия сериал по фокс – 11.22.63.
Ако трябва да промените едно нещо от миналото с грандиозно значение за човечеството, какво би било то?

Джейк отива с една мисия – да промени живота на нацията си като предотврати убийството на Кенеди. Само че колкото повече време прекарва в миналото, толкова повече се ангажира с него. Запознанството му с младата учителка Сейди променя изцяло променя мнението му за това какво ще направи. Може ли Джейк да промени живота на повече от един човек в миналото, без да има последици? Всеки път, щом се доближи твърде близо до промяна на миналото, то сякаш го отблъсква, непозволявайки му да обърне хода на времето.

 сериал с Джеймс Франко 11.22.63

Ще успее ли Джейк да спаси Кенеди? Ще промени ли човешката история? Или всички усилия са напразни? Това предстои да видим в поредицата по едноимения роман на краля на ужаса Стивън Кинг.

Гледайте 11.22.63 всяка сряда по фокс тв от 22:00 ч.

Вижте още за сериала тук.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *