Свежи тенденции при пролетното облекло

Скъсани дънки, кръпки и много свежест в пролетната мода на 2016

Какви са тенденциите при пролетното облело на 2016?

Дънките в светли тонове в комбинация с много кръпки, дупки на коленете и много разрези – това е, което диктува модата за сезона.

Кой ще ги носи?

Тези модели първо  бяха предпочетени от представителките на новото поколение –  модели като Кендъл Дженър и Джиджи Хадид – едни от най-сериозните трендсетърки в социалните мрежи.

През 2016 денимът ще бъде с големи и малки резки. Колкото повече висящи конци има, толкова по-добре. Много лесно бихте могли да преобразите стар чифт светли дънки в свежи и освободени младежки дънки стил 2016 пролет.

Все повече магазини предлагат скъсани дънки в всякакви цветове и варианти. Хубаво е, че пролетните скъсани дънки могат да се носят навсякъде и по всякакъв повод. Носете ги на висок ток, с пролетни боти, със сандали, с маратонки. Възможно е дори да ги носите на работа – само изберете по-малки резки, за да не скандализирате колегите и най-вече шефа.

С какво да комбинирате скъсаните дънки?

На практика – с всичко. С базова тениска, с модерна риза на квадратчета – хит за сезона. Може да комбинирате скъсаните дънки с потник или в комбинация с любимата ви жилетка. Какви аксесоари можем да носим? – големи чанти и изчистени бижута. Но на практика – всичко подхожда на скъсаните дънки. Те добавят свежа нотка към вашата визия.

Каквото и да изберете – едно е сигурно – ще сте изглеждате изключително добре с тази свежа пролетна визия.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.