8 неща, които не знаете за Свръхестествено

Свръхестествено наскоро се завърна с 11-ти сезон. Продукцията не спира да изненадва зрителите.

свръхестествено3
Кои са нещата, за които не сме знаели по отношение на сериала?

1.Първоначалната идея на Ерик Крипке е била историята да бъде как двама репортери разследват легенди, свързани със свръхестественото, след което да пишат за него в местния вестник. Дори не му е минавало през ума за Уинчестъровите братя. Каква загуба за феновете?

2. След като се е появила концепцията за братята, Крипке ги е нарекъл Сал и Дийн Харисън. Не след дълго Сал станал Сам, тъй като Сал не е било подходящо име по това време във филмовия бизнес (2005 г.). Крипке много държал да запази фамилията Харисън, за да има връзка с актьора Харисън Форд.

За щастие, съществувала реална личност, наречена Сам Харисън, живееща в Канзас (родния щат на братята) и съответно било проблем да се използва името. Така се появява фамилията Уинчестър, която също представлява известен проблем. Бащата на Сам и Дийн е трябвало да се казва Джак Уинчестър, но за съжаление вече е имало такъв човек, който бил починал в Канзас. Затова сменили името на Джон и запазили фамилията Уинчестър.

3.Дженсън Екълс е бил предвиден за ролята на Сам. Но след като се появява Джаред, Дженсън предпочита да е Дийн, тъй като смята, че ролята по му приляга, защото е по-забавна.

4.Когато се явява на кастинга за сериала „Свръхестествено“, Джаред тъкмо приключвал снимките на сериала
„Момичетата Гилмор“, където е играл Дийн. Какъв парадокст!

джаред падалеки свръхестествено

5.Първата версия на пилотния епизод на „Свръхестествено“ Сам и Дийн намират баща си на тавана, а не майка си. В последствие е решил да го промени, за да удължи функцията на ролята на Джон Уинчестър.

6.Макар да е баща на Сам и Дийн в сериала, Джефри Морган е всъщност само 12 години по-голям от Дженсън Екълс.

7.Създателят  Ерик Крипке е планувал колата на братята да е Мустанг. Само че в нея не се събирало мъртво тяло и затова избрал модел Импала.

свръхестествено

8.Боби Сингер (по името на продуцента) е бил предвиден да участва само в един епизод на „Свръхестествено“.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *