Ритуали за привличане на любов, които да изпробвате

Любовта – онова, което обединява хората от векове наред; причина за вражди, исторически събития, вдъхновения и редица произведения на изкуството, днес тя продължава да бъде не по-малко мистична. Може би смятаме, че през 21 век – ерата на технологиите, ритуали за привличане на любов не представляват интерес, но това не е така. Любовта си остава една загадка, мистерия, чудо, което всеки от нас би искал да управлява.

Още от древността човечеството търси отговори на въпросите, свързани с любовта. Съществуват разнообразни ритуали и магии, чието изпълняване цели привличането на любовта на даден човек, заздравяването на връзката с някого или нещо друго. Истината е, че любовната магия е нещо изключително мощно и комплексно, което включва ангажирането на различни енергии във вселената и тяхното пренасочване в правилната посока с цел постигане на желаното.

Попадайки на една интересна книга (Практическо ръководство за бяла магия – Астра Луна), имах шанса да науча много интересни неща за привличането на любов в живота ни. В нея ще откриете практическа информация за това с какви ритуали да привлечете любовта, как да я спечелите и задържите, какви са обичаите, свързани с любов на различните племена, както и много други интересни неща.Преди да започнете с ритуали за привличане на любов…

Преди да започнете каквото и да било, свързано с ритуали за любов, имайте предвид следното:

  • любовната магия е ново начало – важно е да оставите мрачните дни зад гърба си;
  • мислите и емоциите ви трябва да бъдат в хармония, да сте уравновесени и балансирани;
  • преди всичко трябва да обичате себе си – иначе  няма да се получи;

Не се отчайвайте, ако от начало не се получи – с практиката всичко става. Няма да ви споделя кои от ритуалите опитах и дали дадоха резултат, защото искам първо да чуя вашето мнения. Споделете в коментар кои от любовните ритуали ви направиха най-силно впечатление и кои от тях опитахте.

Практическо ръководство за бяла магия на Астра Луна може да закупите от онлайн от сайта на издателство Милениум.

 

Прочети още:

Посетете нашата фейсбук страница за още интересни неща

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.