Зодия Телец: Какво ще ви се случи през 2017-та?

Какво очаква телците през 2017-та?

За телците в личен план

През 2017-та се концентрирайте върху себе си преди всичко. Може да увеличите материалните си богатства и здраве по този начин, но също така ще започнете да си подсигурявате едно по-стабилно бъдеще. С помощта на Марс стартирате година с енергия и желание за развитие, устремени към бъдещето.

През януари, 2017-та благодарение на Слънцето и Плутон ще започнете нови неща, които ще бъдат практични и реалистични. Голяма промяна ще ви споходи, но ще е за добро.

Вашата планета Венера е ретроградна през 2017-та. Кои неща и хора ви правят щастливи? Когато ретроградният период приключи, може да се нуждаете от време, за да осмислите чувствата си и да прецените кое е от значение за вас.

Меркурий също е ретрограден. Помислете за предишни решения и измислете как да ги подобрите (през април).

През пролетта ще ви е сложно, но през есента ще стане по-лесно във всяка една сфера. Декември ви е силен месец. И тогава не липсват промени.

телец
снимка: Pixabay.com
За обвързаните телци

На любовния фронт е възможно да претърпите върхове и спадове през тази година. Но всеки път ще е за добро. Януари и февруари ще имате попътен вятър. Когато дойде време за пролетта, Венера става ретроградна и може да пожелаете да се вгледате по-дълбоко в любовта и връзката си.

През април, вие и партньора ви ще имате еднакви домашни цели. През есента е най-подходящо да купувате неща, свързани с дома.
Декември ще сте затрупани с работа, но за сметка на това ще имате емоционален и топъл, семеен
празничен сезон.
За необвързаните телци

Любовта е цел номер 1 за 2017-та за вас, телци. Ако търсите перфектната половинка, може би ще откриете няколко такива през януари.

През цялата година ще имате добри романтични преживявания.

През април заради ретроградната Венера може да намалите срещите, но понякога по-бавната скорост създава по-устойчиви отношения след това. Ако имате някой специален предвид, и се чудите дали е възможно да минете на следващото ниво, най-добре изчакайте до 15-ти април.

През октомври, любовта е сериозна. Единствено безкрайна откровеност и отдаденост ви интересуват. И естествено трябва да знаете какво точно очаквате – сериозно обвързване или  временни забежки.

Кариера и пари при телците през 2017-та

Ако любовта бележи 2017-та за вас, то това важи и за парите и кариерата ви, телци. Бъдете проактивни.

Имате нужната енергия и ресурси да подсигурите целите си.
Декември е силен месец за вас, ще сте фокусирани върху работата и ще жънете успехи. През 2018 дори ще сте финансово силни и много успешни.

Източник: horoscope.com

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.