6 знака, че Даръл е следващият умрял в „Живите мъртви“

Кой е следващият, който ще напусне фентъзи поредицата „Живите мъртви“?

Няколко показателя сочат, че Даръл е именно този, който е наред да си замине от шоуто „Живите мъртви“. Той бе със зрителите от самото начало на сериала, любимец на публиката, първоначално смятан за злодей, но впоследствие се доказа с добро сърце. Всичко това е Даръл Диксон.

Даръл Живите мъртви

Винаги се е смятало, че ако Даръл напусне шоуто, това ще бъде огромен крах за продукцията. Може би обаче е настъпил моментът, в който Даръл трябва да напусне сцената на „Живите мъртви“. Кои са причините да смятаме така?

 1. „Норман Рийдъс, наблюдаваме те…“Тази реплика е една от причините да смятаме, че Даръл скоро ще си тръгне от шоуто. „Норман Рийдъс, наблюдаваме те…“ е реплика на Робърт Киркман в интервю пред CNN. Продуцентът на шоуто споделя, че никой не е в безопасност, това е сигурно.
  Това потвърждава тезата, че режисьорският екип на „Живите мъртви“ е хвърлил око на Даръл. Или просто си играе с емоциите на публиката. „Ако сте прочели добре комиксът „Живите мъртви“, ще знаете, че приближаваме до една сериозна и трагична смърт“, споделят още от екипа на предаването.
 2. Актьорите не прикриват огорчението си от това, което предстои.
  Андрю Линкълн споделя:

  Чувствам се ужасно, откакто четох сценария. За първи път от 6 години работа върху „Живите мъртви“ се успах, защото се събудих посред нощ и не можах да заспя. Бях толкова ядосан и огорчен едновременно. Това се случи точно след като прочетох сценария и разбрах какво предстои.

  Вижте още:

  Андрю Линкълн не е бил първият за ролята на Рик в хитовия сериал

  Лоран Кохан (Маги) каза: „От така наречения „финал“ ме побиват тръпки, понеже е най-тежкото преживяване в кариерата ми до момента. Не съм и предполагала, че заснемането на тази сцена ще бъде такова преживяване. След това не исках дори да ходя на работа. Ще кажа само следното като обобщение: Отне доста време на всички да се почувстват отново ОК след снимките на финала.“
  Какво всъщност имат предвид двамата актьори, можем само да гадаем.

 3. Норман Рийдъс започва работа по нов проект. 

  Обикновено, когато актьор от дадено шоу започва да работи по други проекти, червеният флаг се появява. Например, веднага след като Джеймс Уилямс (Ноа) започна да се снима в „Престъпни умове“, беше ясно, че дните му в „Живите мъртви“ са преброени.
  С течение на времето Норман Рийдъс започна да се появява във все повече продукции. Новото му шоу (Ride with Norman R)  предстои да се появи в ефир следващата година. Самото предаване е свързано с обиколки из Щатите на мотор. От това можем да заключим, че Норман няма да е много свободен, за да се снима за „Живите мъртви“.

 4. Героят му (Даръл) бавно и сигурно бе заменен от други персонажи.Нека да помислим кой всъщност е Даръл Диксън?
  Той е лоялен на групата, по характер затворен и добре подготвен физически герой. Много напомня на Мишон, на Морган и наскоро въведения Исус. Много вероятно е един от тях скоро да замести Даръл, а той да запее своята лебедова песен. Самият сериал  е доказал във времето, че не търпи двама еднакви персонажа. Стискаме палци това да не е Даръл, но за съжаление всичко сочи натам.Живите мъртви Маги
 5. Даръл Диксън липсва в комикса.Учудващо, но неопровержим факт е, че Даръл Диксън липсва в комикс-поредицата „Живите мъртви“. За разлика от всички останали, той не се вписва чак толкова добре в обстановката, особено напоследък. Това е вероятно, защото е изкуствено внесен образ и малко или много нарушава целостта на историята.
  Във всеки следващ епизод все повече се доближаваме до сюжета от комикса. Може би това също е една от причините смъртта на Даръл да е толкова близо.
  Рик Живите мъртви
 6. Ореолът му е завършен. 

  Какво точно прави Даръл напоследък? Помага тук-там, но всъщност неговият ореол бе изцяло завършен след смъртта на Бет. Този повратен момент му възвърна вярата в любовта и силата да се бори. 
  След това, единственото, което Даръл прави, е да помага на най-добрия си приятел – Рик. Нека обаче не забравяме, че именно Рик е главният герой и историята е негова. Може всеки около него да умира, но той ще остане до самия край на Апокалипсиса. Даръл е обречен да умре още от създаването на образа. Остава ни единствено да се надяваме, че продуцентите ще направят смъртта му както трябва.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *