Какво да Му подарим за празниците?

Декември вече е при нас, а с него и коледното настроение. Едва ли има дама, която да не се е изправяла пред предизвикателството, наречено избиране на подарък за любимия и мъж.

Какво да му подарим на нашия любим човек?

В свят на пренасищане става все по-трудно да изберем нещо, което да си струва да бъде подарено. Защото подарък идва от „дар“, а дарът се дарява от сърце и трябва да има знаков характер.

подарък за него
снимка: Pinterest.com

Няколко са нещата, които можем да му подарим, мили дами. Всеки се е сещал за коледни дрънкулки, топли чорапи, вълнени шалове, пуловери и прочие. Но ако сте от дълго време заедно и това вече сте му го подарявали, неизбежно се изправяте пред проблема: „А сега какво? Какво да е този път? Дали си спомня, че преди му подарих това, дали пък е забравил?“

подари му щастие
снимка: Pinterest.com

Няколко съвета при избора на подарък за него

Както вече отбелязахме, повечето хора са презадоволени от материални неща. Затова, е важно да им подарите изживяване. Какво имаме предвид? Подарете частица емоция, споделено преживяване. Например, ако вашият човек обича тръпката и адреналина, подарете му скок с бънджи. Ако обича културните събития, заведете го на театър или на кино, на някакво събитие, на концерт, за който дълго време е мечтал.
Ние, жените, трябва да се научим да предугаждаме състоянията на партньора си – така ще е по-добре и за двете страни. А именно – да четете между редовете, да се вглеждате в детайлите. Например, ако ви е споделил, че мечтаем за вила в планината, където ще може да се разхождате през уикенда, и да дремете на верандата (като в типичен американски филм), то тогава какво да му подарите? Разбира се, че не се очаква от вас да оберете банка и да осъществите мечтата. Ами?

подарък
снимка: Pinterest.com

Подарете му нещо, което ще го накара да разбере, че сте го разчели правилно. Че сте го слушали (това за мъжете е безкрайно важно). Подарете му ключе – за къщата на мечтите му. Със сигурност ще го зарадвате и изненадате. Мислете в перспектива. Ако обича торта, направете любимата му – ще я оцени.

подаръци
снимка: Pinterest.com

Подарете му мъничка кола, която ще е символ на онази, която един ден ще успее да си купи.

Подарете му спомен – ваша снимка в красива рамка, чаша с ваша снимка или нещо друго, което ще му напомня за щастливия миг и ще го зарадва, разбирайки, че сте обърнали внимание на детайлите.

Преди всичко, подарете парченце от душата си. Само така ще зарадвате истински човека до вас.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.