12 идеи за декорации на нокти

Мечтаете ли за красиви декорации на нокти, които да се задържат дълго време и да са актуални за пролетния сезон? Ако е така, ще ви предложим свежи идеи, с които да се чувствате красиви и актуални…

12 чудесни идеи за красиви декорации на нокти

  1. Пъстри връхчетаКрасиви и елегантни пролетни нокти – откъде идва техният ефект? Добрата дълцина, безцветния лак в комбинация с акцентираните връхчета правят тази идея за декорации на нокти много предпочитана от дамите през пролетните месеци. Възползвайте се. Покажете я на вашия маникюрист и бъдете уникални.

идеи за декорации на нокти 1

2. Златисто и оранжево – най-добрата пролетна комбинация

Какво е пролетта? Феерия от цветове, които събуждат сетивата. Предлагаме ви комбинация от оранжево (или цвят сьомга) – по ваш избор с акцент – декорация на нокти на безименните пръсти. Как ви се струва? Очарователно и нежно!

идеи за декорации на нокти 2

3. Нежно розово с бели цветя за акцент

Розовият цвят е най-универсалният за почти всеки повод: официално събитие, неофициално събиране, среща, ежедневие – отива на всички други цветове, лесно се поддържа и винаги грабва погледа, особено ако е с красив акцент. Като идея за декорации за нокти, използвайте този модел – светла основа в бледо розово с акценти на всеки нокет.

идеи за декорации на нокти 3
Останалите красиви предложения за декорации на нокти може да видите в нашата галерия. Не забравяйте да ги споделите с приятелките си – така и те ще могат да си изберат актуални тенденции, свързани с декорациите на нокти този сезон.

Галерия декорации на нокти сезон пролет

Подбор галерия: Instagram

За презентацията е нужен JavaScript.

Вдъхновихте ли се? Споделете кои от нашите предложения за декорации за нокти ви харесаха най-много?

 

 

Прочети още:

Магически нокти за феновете на Хари Потър

Посетете нашата фейсбук страница за още интересни неща

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d блогъра харесват това: