5 вдъхновяващи Instagram профила, които да последвате

Instagram – новият фейсбук?

Социалната мрежа Instagram все повече набира популярност сред блогърите, хората на изкуството и любителите. Причината е ясна – визуалното съдържание привлича по-лесно, а и фейсбук стана някак пренаситен.

Какво му е хубавото на Instagram?

Instagram e социална мрежа, която предоставя на потребителите си визуално съдържание. Не е нужно да си приятел с някого, за да гледаш какво споделя и харесва. Достатъчно е да го следваш. Можеш да пишеш коментари, от скоро и лични съобщения, но запазваш неща, които ти допадат, а за бизнесите – дори могат да се рекламират. Характерни за Instagram са хаштаговете, по които лесно можете да бъдете открити, забелязани и дори харесани.

Instagram
снимка: Pexels.com
Какво можем да видим в Instagram?

Интересни профили на знаменитости, на спортисти, на деятели и всякакви. Но днес ще ви покажем 5 вдъхновящи Instagram профила на хора, които си заслужава да последвате. Интересни снимки, вдъхновяващи, емоционални и завладяващи. Вижте ги…

Murad and Nataly Osmann

Известни с Instagram профила followmeto тези двама хубавци споделят своите преживявания с хиляди потребители. Големият брой последователи е доказателство за тяхната популярност. Ако се нуждаете от вдъхновение – посетете Instagram профила им.  Може да разгледате профила, снимките и да ги последвате тук.

Мурад и Натали Instagram
снимка: Instagram

Amanda Bisk

Аманда Биск, известна в Instagram пространството като amandabisk, е бивша олимпийска шампиона, но след претърпян инцидент, става йога инструктор. В нейния профил може да видите вдъхновяващи упражнения, както и снимки от ежедневието ѝ, заедно с нейните симпатични любимци – две кучета. Профилът на Аманда може да разгледате тук.

Аманда Биск Instagram
снимка: Instagram

JACK MORRIS

Джак Морис (doyoutravel) е травъл блогър, които печели от снимките си в социалната мрежа. И как не, имайки предвид колко са красиви. Същият има и Youtube канал, където споделя преживяванията си от пътувания до знайни и незнайни дестинации. Може да последвате Джак тук.

джак морис Instagram
снимка: Instagram

Yanita Yancheva

С гордост ви представяме Янита Янчева (yanitayancheva) и както сами се досещате, тя е българка. Изключително популярна в Instagram пространството, с най-следеният профил след този на Гришо и Лазар Ангелов. Янита е спортист, вдъхновител и много красива дама, която скоро очаква да стане майка. Може да разгледате снимките ѝ тук.

Янита Instagram
снимка: Instagram

Bilyana ‘Bibons’ Slaveykova

Или позната още като bibons в Instagram. Тя е цветна, пъстра, интересна и споделя своя ентусиазъм към живота с безбройните си фенове. Струва си да разгледате профила ѝ, не само защото е българка, но и защото има с какво да ви вдъхнови. Това може да направите тук.

Бибонс Instagram
снимка: Instagram

 

П.С. А вие имате ли си Instagram профил? Ако още нямате, може би вече имате причина да си направите 🙂 🙂 🙂

 

Прочети още:

7 неща, които привличат мъжете

Типовете жени, от които мъжете бягат

Ако искате да сте жена, която управлява мъжете…

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d блогъра харесват това: