Седмичен хороскоп за 14-20. 11 – какво ни очаква?

Какво ни предричат звездите за тази седмица?

През цялата седмица ще бъдем мотивирани от желанието си да установим баланс в определена област. Не е изключено и това да е свързано в личен и житейски план. За да успеем да го постигнем, ще е необходима съпротива, която ще бъде външна или вътрешна.

Да се изправим срещу това, което ни потиска и гнети, ни води към миналото и това ще е особено силно изразено, но в крайна сметка ще доведе до желани промени.

Нека видим какво очаква всяка една от зодиите.
Овен

Тази седмица всичко ще работи за вас по посока партньорства и взаимоотношения. Тази тема ще продължи да ви късае и през следващата година, когато ще излязат на дневен ред, проблеми, които не сте забелязвали досега.

Телец

Ще успеете да балансирате между своите желания и тези на другия човек. Всичко зависи от вас, вашата воля и желание в дадената ситуация.

седмичен хороскоп зодии
снимка: google.com

Близнаци

Седмицата ще е динамична за вас. Дните ще бъдат изпълнени с много срещи, разговори и контакти. Акцентът за близнаците през тази седмица е насочен към работата и по-скоро деловата сфера, очакват се нови контакти и ангажименти в областта.

Рак

Очаква ви дилема през тази седмица, мили раци. Ще се сблъскате с избора на приоритет – личен или професионален план. Също ще се чувствате раздвоени между своите желания и тези на партньора. Бъдете разумни и се вслушайте във вътрешния си глас.

Лъв

И тази седмица ще се фокусирате върху това, което се случва във вашия дом. Няма да липсват въпроси от емоционален характер, възможно е да стане дума и за финанси.

Дева

Чудесна седмица любовния ви живот. Може да започнете любовна връзка, или някоя авантюра да прерасне в сериозно обвързване. Звездите са на ваша страна.

Още информация от звездите вижте тук.

Следва продължение…

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d блогъра харесват това: